woensdag, februari 27, 2008

waar gebeurd verhaal



Niet lang geleden zijn vrienden van ons, samen met een aantal anderen, een dagje wezen evangeliseren in A'dam. Het was erg koud die dag, maar hun passie voor God en voor mensen was de drijfveer om anderen te gaan vertellen over de liefde van Jezus. Ze hebben een goede tijd gehad en velen hebben het evangelie gehoord.
Het werd tijd om naar huis te gaan en heel dankbaar en tevreden liep dit echtpaar terug naar de garage, op weg naar hun auto. Daar aangekomen, bemerkten zij dat zij hun parkeerkaart kwijt waren. Ze konden hem nergens vinden. Terwijl haar man nog bezig was met het zoeken & kijken naar andere mogelijkheden, bad Annie ongeveer het volgende: "Heer, breng ons a.u.b. naar huis. We zijn moe en het is erg koud buiten".

Opeens hoorde zij de parkeerautomaat. Het ging "zomaar" in werking en ... er kwam zelfs een kaart uit tevoorschijn! Annie kon haar ogen haast niet geloven en stopte de kaart weer terug in de automaat om te kijken of het geldig was. Het kaartje kwam er weer uit en erop gedrukt stond: b e t a a l d !


Zie, Ik , de Here, ben de God van al wat leeft;
zou voor Mij iets te wonderlijk zijn?
(Jer. 32:27)


PS. Voor degenen die hen kennen: dit echtpaar zijn Tom & Annie Polnaija uit Tiel.

Geen opmerkingen: