zaterdag, februari 09, 2008

Jezus... Die naam moet je onthouden!

Gisteren voor het eerst naar de Jan Zijlstra genezingscampagne geweest, waar we getuigen mogen zijn van Gods' wonderen en tekenen: doven die hun gehoor terug krijgen, (slechts)zienden die hun gezichtsvermogen ontvangen, mensen die uit hun rolstoel komen! We konden moeilijk onze ogen droog houden...

Ik was vooral onder de indruk van Gods' liefde voor Danielle, een 18-jarig meisje die in het publiek zat. Jan wees in de zaal naar haar en vroeg of zij ziek was. Danielle stapte naar voren en vertelde dat kanker haar hele lichaam aangetast heeft. De hele zaal ging opstaan en bad samen met Jan voor haar genezing. God raakte haar aan. Het was ontroerend!

Nancy, een jong molukse vrouw die samen met Will & mij mee is gekomen, werd ook door de Here Jezus aangeraakt. Eerst nam zij Jezus als haar persoonlijke Verlosser aan en later op de avond werd er voor haar eczeem (in de meest ernstige vorm, waardoor haar ene oog troebel is geraakt) gebeden. We voelden Gods' liefde & bewogenheid voor haar en het was een voorrecht om dat allemaal van zo dichtbij te mogen meemaken. Wonderen bestaan nog steeds!

Gebedsverzoek: Bid a.u.b. voor Nancy; dat God haar beschermt en haar helpt om een goede gemeente te vinden.



We kwamen om 2.30 uur pas thuis, maar het was allemaal de moeite waard voor die ene naam... Jezus!



Geen opmerkingen: