maandag, juli 16, 2012

Mission Indonesia 2012

Na een lange vlucht van in totaal ongeveer 17 uur (incl. 4 uur stop in Dubai) zijn we goed en wel in Jakarta aangekomen. De meesten van ons maken voor het eerst kennis met warme en drukke Jakarta en kijken hun ogen uit: de massa's donkere en kleine(re) Aziaten, de wolkenkrabbers, het drukke verkeer (files!) en vooral het contrast tussen arm en rijk. Onze contactpersoon Osbert (tevens leider van King's Kids) en ibu Anna, begeleiden ons naar ons mooie appartementencomplex in west Jakarta, dat strategisch goed ligt. We zitten vlak bij drie grote shopping molls en de supermarkt is op loopafstand, waar we vers brood halen. Daarna hebben we gezellig en heerlijk met elkaar gegeten.


Zaterdag is het heerlijk uitslapen en bijkomen en 's avonds hebben we onze introductie met KK Jakarta, waar Osbert ons iets vertelt heeft over de hoofdstad en over onze evangelisatieprogramma. De kennismaking met KK is heel warm en hartelijk. We hebben genoeg tijd genomen voor kennismaking en om voor elkaar te gaan bidden. KK heeft ons team ingezegend en we ervaren zoveel liefde en gastvrijheid. Ibu Anna heeft ons daarna getrakteerd op een feestelijk maaltijd.


Zondagmorgen zijn we in twee verschillende teams naar twee verschillende locaties gegaan, waar Luc en Petra (getuigenis) bij de ene en Samuel en Joceline (getuigenis) bij de andere kerk hebben gesproken. Later op de middag hebben we een jeugddienst bijgewoond, waar Yvon heel goed heeft gesproken en waar op uitnodiging door Samuel veel van de jeugd naar voren zijn gekomen. Velen zijn naar voren gekomen om hun leven opnieuw aan God toe te wijden en ons team heeft de gelegenheid om voor hen te bidden en over hen te profeteren. We eindigen met een heerlijke tijd van lofprijs en aanbidding, waar iedereen uit hun dak gaat. 


Maandag... we genieten nu heerlijk van onze vrije dag ;0)



Geen opmerkingen: